Om oss

Skjeberg Marinesenter AS er en av Norges største marinaer med 1250 båtplasser, 800 opplagsplasser, verksted, båtutstyrsbutikk, delelager og kro.

Skjebergkilens Marina AS skiftet navn til Skjeberg Marinesenter AS 1.9.2020. Skjeberg Marinesenter AS har en lang og god historikk helt tilbake til 1972 da selskapet ble etablert.  Tomten og utspringet for hele marinaen var gamle Skjeberg Teglverk.

“Fra tegl til båt” Det hele startet pent og pyntlig, men vokste fort opp til en relativ stor marina allerede på 1990 tallet.  Planene for fremtiden ble lagt i 2006 og det ble starten til det som har blitt i dag og i morgen.

BIlde av båtplassen i solnedgang

Skjeberg Marinesenter AS har hatt en enorm utvikling de siste 13 årene.  Marinesenteret har doblet seg i båtplasser til 1250 plasser og over 6 doblet omsetningen fra 8 - 53 millioner (som er 2020 tallene.)

Skjeberg Marinesenter AS har utviklet seg til å bli et helhetlig Marinesenter med båtplasser, båt opplag, båt verksted, båt og motor salg, båtutstyr butikk, kro og underholdning, båt messer og ikke minst base for redningsskøyta Horn Stayer.

Vi er stolte av vår marina og neste tilskudd er et nytt bygg på hel 1400 m2 som skal inneholde båtutstilling, verksted, båtutstyrsbutikk, lager og administrasjon.  Vi er sikre på at vi vil bli en av de største og mest moderne Marineseter i Norge.

Vi har også den ære å ha blitt et maritimt YAMAHA SENTER med motor og båtprodukter fra Yamaha, verdens og Norges mest solgte båtmotor merke.

Våre ansatte

Olav Eriksen

Daglig leder

Turid Molvik

Kontor- og båtplassansvarlig

Andreas Nesle Karlsøen

Verksted leder

Preben Hartig

Salgsleder båt og motor

Trond Andreassen

Salg og logistikk

Aurimas Savickas

Mekaniker

Alexander Skogen

Opptaks- og -utsettsansvarlig

Vidar Wold

Servicemedarbeider

Fred Morten Mathisen

Servicemedarbeider

Edmund Raveng

Servicemedarbeider

Helge Strand

Servicemedarbeider

Kim Håkon Hansen

Mekaniker - Opplag, utsett.

Fredrik Andresen

Verkstedmester

Marie Omvik

Båtmekaniker nymontering